PUSTOVANJE V GOSTILNI DUBOČICA 10.02.2018

PUSTNI MENU

Predjed;

             Žolca z okisanimi čebulicami in kremni sir z meto na carpacciu rdeče pese

 Glavna jed;

Puranji medaljon z jurčki, rezanci prekajenega mesa na motovilcu, domača pečenica,

pražen krompir z ocvirki in kislo zelje

Sladica:

Domači flancati in pustni krofi

Zabava; »One man band; g Vlado Strmčnik«

Cena: 15,00€ na osebo

    









VESELI DECEMBER V GOSTILNI DUBOČICA

 



GOSTILNA:VSAK VEČER ŽIVA GLASBA 26.11- 26.12.2017

NOVA "ETNO" SOBA: MOŽNOST ZABAVE Z DEE JAY-em

Izbirate lahko med sledečimi menuji:

"TRIS" MENU 22,00€/osebo

Predjed tris: domača goveja salama, ocvrta paprika in kajmak

Grill tris: telečje nabodalo, špikana pleskavica, čevapi, pečen krompir, prebranec

Solata tris: šopska, pečene paprike, kislo zelje

Sladki tris: baklavica, hurmašica, marlenkina kroglica

"ETNO" MENU 20,00€/osebo

Predjed: domači hišni namaz, projica, prekajeno meso

Glavna jed: kraljevi čevapi, ombolo, piščančje bedro, sataraš, popečene bučke in krompirček

Sladki tris: baklavica, hurmašica, marlenkina kroglica

"MODERN" MENU 24,00€/osebo

Predjed: domača "horse" paštetka na hrustljavem motovilcu, kanape z bakalarjem, mozzarela na pradižniku s pestom

Glavna jed: Goveja "tagliata" s parmezanom, pečen krompirček, šparglji in "sticky fingers", ameriški dressing

Sladica: Tiramisu z gozdnimi sadeži

  

  

 

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o piškotkih
   
Prijava
Produced by Madoja
);