Hišne specialitete

»Devojačka pletenica«

Pletenica izdelana iz treh vrst mletega mesa: teletine, piščanca in svinjine.

Nadevan svinjski file 

Sočen, na žaru pečen svinjski file, napolnjen s kajmakom, sirom in slanino.

Nadevani »povšterčki« 

Povšterčki so izdelani iz mletega govejega mesa, ki obdaja piščančje meso, v notranjosti katerega se skriva v panceto zavit šampinjon polnjen s kajmakom.

Karadžordževa sablja 

Velik ražnjič, na katerem so nanizane tri vrste mesa: teletina, svinjina in piščanec.

Karadžordžev zrezek

Ocvrt svinjski file, polnjen s kajmakom.

Kraljevi čevapčiči

Kraljevsko veliki čevapčiči, prešpikani s sirom in zaviti v kraško panceto.

»Leskovački rulet« 

Vse najboljše na enem krožniku! Kar 7 izbranih jedi iz mletega mesa na enem mestu.

»Teletina pod sačem« 

Tradicionalna telečja pečenka pečena s krompirjem in zelenjavo pod peko. Pripravljamo ob sobotah in nedeljah..